Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Természetgyógyászat Alternatív és Holisztikus Gyógyászat
Cím: 4220 Hajdúböszörmény, Szilassy János u. 43.Email: vardaiantalne@gmail.com
Telefon: 20 939-2142

Bevezető

BEVEZETŐ

Várdai Antalné (Pintye Erzsébet) természetgyógyász, fitoterapeuta, BEMER-tanácsadó vagyok. Éveken át sokat tanultam, Béky Lászlónál vizsgáztam, azóta is képzem magam a természetes, alternatív gyógymódok terén. A Hajdúböszörményben élőknek, az érdeklődőknek életmód-tanácsadást tartok, alternatív terápiát nyújtok. Két alkalommal voltam a „ halál torkában” daganatos betegség miatt. Megtapasztaltam: ha a modern orvostudomány eredményeit kiegészítjük a természetes gyógymódokkal és készítményekkel, akkor a szervezet felül tud kerekedni a gyilkos kóron is és öngyógyító funkciója felerősödik. Jó szívvel ajánlom mindenkinek, hogy ha teheti ne várja meg a betegség bekövetkeztét, hanem erősítse immunrendszerét, élje hosszú időn át az egészséges ember életét.

E cél elérésében tudok segíteni!


Mi a természetgyógyászat?
A természetgyógyászat több ezer éves hagyományokra és a legmodernebb kutatások eredményeire támaszkodó tudomány, amely a betegségek leküzdését az emberi szervezet öngyógyító képességével, saját védekező rendszerünk irányításával, szabályozásával igyekszik elérni. Ezt természetes gyógymódok alkalmazásával valósítja meg, természetes anyagokat használ, mellékhatás mentes, szelíd, holisztikus gyógymód. A cél az egészség megtartása. Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) meghatározása szerint az egészség az ember testi, lelki és szociális jólétét jelenti és nem csupán a betegség vagy fogyatékosság hiányát. Az egészség nem csupán cél, hanem egy erőforrás, melyet a mindennapokban használunk, igyekszünk megőrizni.


S Z O L G Á L T A T Á S A I M

BIOREZONANCIÁS ÁLLAPOTFELMÉRÉS
Olyan energetikai mérési módszer, amelynél a test elektromágneses, bioelektromos rezgését mérésre használjuk. Ezt a módszert Dr. Josef Jonas cseh orvos-természetgyógyász dolgozta ki.
A biorezonanciás számítógépes vizsgálat során az alapregulációs rendszer zavarait, a terheléseket, a gócokat vizsgáljuk. A normálistól eltérő folyamatok ugyanis sokkal előbb észlelhetők, mint az általuk indukált biokémiai elváltozások, majd a tünetek, a betegség. A páciensek figyelmének felkeltésével lehetőségünk van a megelőzésre, arra, hogy ne is betegedjenek meg. Alapfelszereltség a Salvia műszer és egy software, amely 14 000 információt tartalmaz az emberi szervezetről. Felmérhetjük a szervek, szervrendszerek állapotát, a hormonrendszer működését, az allergia okait, a szervezet ásványianyag- és vitaminszintjét és sok más egyéb tényezőt. A kezelés természetes alapú készítményekkel történik.


BEMER-TERÁPIA
A Bemer a világon egyedülálló orvostechnikai eszköz, az érfal mozgásának fizikai stimulálása révén az egész emberi testben javítja a keringést. Optimalizálja a mikrokeringést, ezért a Bemer nem egy konkrét betegségre ajánlott, hanem a keringést javító hatása révén beindít minden gyógyulási folyamatot. A mikrokeringés a teljes keringési rendszer 74%-át teszi ki. Ha ezt a Bemerrel kezeljük, sokat teszünk az egészségünkért. A BEMER alkalmazása során sok tapasztalattal rendelkezünk az alábbi betegségek terápiás kezelésében: szív és érrendszeri betegségek, vérellátási zavarok, anyagcserezavarok, cukorbetegség, általános fájdalmak, fejfájás, migrén, vegetatív zavarok, neurológia, izomfeszesség, hátgerinc-szindrómák, asztma, alvási zavarok, magas vérnyomás, ízületi gyulladások, depresszió, isiász, reuma, csontritkulás, hegesedés, bőrbetegségek, különböző eredetű gyulladások stb. Bemer-tanácsadó vagyok, a kezeléseket konzulens orvosi háttérrel, Dr. Bodogán Zsolt orvossal, a Bemer kelet-európai igazgatóhelyettese segítségével végzem.


NYIROKMASSZÁZS GÉPPEL
Egy testkezeléssel a zsírbontás, az izomstimulálás, a nyirokmasszázs, az anyagcsere fokozása biztosítja az alakformálást és a nyirokrendszerre hatva a méregtelenítési folyamatok beindulását. Használható: salaktalanításra, narancsbőr kezelésére, zsíroldásra, nyirok- és vérkeringés fokozására, stressz oldásra, izomláz, gyulladás leküzdésére, sebgyógyulásra, álmatlanság ellen, székrekedés feloldására, krónikus vénás elégtelenség, mélyvénás trombózis esetén, bénulással járó állapotok javítására, cukorbetegség, érelmeszesedés esetén, műtét, amputáció, törés után, gerincsérülés, visszértágulat, isiász, ficam, rándulás okozta panaszok leküzdésére.


FÉNYTERÁPIA POLARIZÁLT FÉNNYEL
A BIOPTRON fényterápiás rendszer több mint 20 éves múltra tekint vissza. Az 1980-as évek elején tudósok egy csoportja bebizonyította, hogy a polarizált, polikromatikus fény komoly gyógyászati jelentőséggel bír. Ezen eredményekre alapozva készült el a BIOPTRON fényterápiás rendszer. Az alapfény ma már színterápiával is párosul. Orvosok, természetgyógyászok, szakápolók és betegek tapasztalata igazolja a kezelés jótékony hatását. Használható többek között: a sebgyógyításban, egyéb bőrgyógyászati kezelésre, fájdalomcsillapításra, a gyermekgyógyászatban, szezonális hangulatzavar esetén, stb.


AYURVÉDKUS (KIEGYENSÚLYOZÓ) INDIAI MASSZÁZS
Masszázs az egyik legrégibb és legmegnyugtatóbb természetes (káros mellékhatásoktól mentes) technika a betegségek megelőzésére, gyógyítására, az egészségünk megőrzésére és jobbítására. Az ayurvédikus masszázsok több ezer éve ismeretesek szerte Indiában. Kiváló lehetőség, hogy a modern élet okozta stresszt csökkentsük általuk. Az ayurvédikus masszázsok feszültségoldóak. Jót tesznek öregedés ellen, és segítséget nyújtanak abban, hogy a szervezetünk minél egészségesebb legyen. A kellemes hőmérsékletűre felmelegített olajjal a lábtól felfelé masszírozunk, nem kivétel a has és a mellkas sem, sőt a fülcimpák is át vannak masszírozva. A masszázs legfőbb hatása: -javítja a keringést és elősegíti, hogy a szövetekbe több oxigénnel teli vér érkezzen -oldja a feszültséget -csökkenti az ízületek feszültségét -elősegíti, hogy a salakanyagok és a toxikus anyagok eltávozhassanak a testből -aktiválja és tonizálja a bőr működését.


GYÓGYNÖVÉNY-TERÁPIA
A természetgyógyászat ágai közül a gyógynövényekkel, a belőlük nyert teák, illóolajok, kozmetikumok segítségével érhető el az egyik legszélesebb körű gyógyítás. Ezek széles választéka áll ma már a rendelkezésünkre. Gyógynövénnyel kezelve a beteget kiegyenlítőbb, maradandóbb és mellékhatásmentes gyógyulás érhető el. Az orvostudomány is elismeri e természetgyógyászati ág hatékonyságát. Ebben hasznos tanácsokkal állok rendelkezésre.


AZ ÁLTALAM FORGALMAZOTT TERMÉKEK
VISION: kizárólag gyógynövényekből készült termékei
MATUZALEM: egyedülálló flavonoidkomplex a szabadgyökök megkötésére, a degenerálódott sejtek szaporodásának meggátolására

KYANI-termékek 3 Orvosi Nobel-díjas kutatási háttérrel, amely a világon ismert legerősebb antioxidáns, a legtisztább E-vitamin és Omega-3 forrás.


Szeretettel várom a gyógyulni vágyókat és azokat is, akik testi-lelki felfrissülésre vágynak, vagy a stresszes világunk pszichoszomatikus betegségeit szeretnék megelőzni.

Az e-mail címemre érkező kérdésekre, felvetésekre is szívesen válaszolok.

Telefonszám: 06-20-939 2142
E-mail: vardaiantalne@gmail.com
Várdai Antalné ( Pintye Erzsébet)
Természetgyógyász
4220 Hajdúböszörmény, Szilassy János utca 43.


Keresőszavak

természetgyógyászat, Bemer-terápia, Hajdúböszörmény, Hajdúböszörmény természetgyógyászat, nyirokmasszázs, nyirokmasszázs géppel, fényterápia, gyógynövény-terápia, fitoterapeuta, BEMER-tanácsadás, alternatív gyógymódok, életmód-tanácsadás, Hajdú-Bihar megye természetgyógyászat,


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0